Hei, sinä arvoisa myynnin ammattilainen. Syksyn Salesvationiin on enää reipas viikko ja me täällä innosta puhkuen teemme teille entistä upeampia järjestelyitä. Nyt järjestettävä seminaari on järjestyksessään jo neljäs ja olemme taas kerran laittaneet itsemme likoon, että kokemuksesi olisi henkeäsalpaavan inspiroiva ja opettava. Tässä vähän maistiaisia tulevasta.

Nyt sitä saa, nyt sitä saa, vatsansa täyteen kahvii

Kuulimme palautteista keväällä, että kahvihampaita jäi vähän kolottamaan osalla vieraista. Olemme varmistaneet, ettei vastaavaa tule käymään ja tapahtuman yksi pääyhteistyökumppaneista tällä kertaa onkin Suomen kahvimaailman keisarit Pauligilta. Aamulla jo ennen sisälle saapumista sinua odottaa pihalla tuoreet nokipannukahvit ja päivän aikana tauoilla virtaavat erikoiskahvihanat pitävät jostain erityisestä pitävät kahvihampaasi kolisemattomina. Ohjelmankin aikana sinun tulee vain nostaa sormi pystyyn ja käteesi kiikutetaan kuppi kuumaa kofeiinia.

Päivän annin purku jatkoilla

Tänäkin vuonna järjestämme erityisspesiaalimahtavat jatkot, jossa sinä ja kaverisi, tiimisi ja kaikki muutkin kynnelle kykenevät Salesvation-hurmioituneet voivat vihdoin löysätä kravatin solmua ja vaihtaa jalkoihin tanssikengät. Illan yllätysohjelmasta vastaa OPxCoworkin tiimi ja paikkana on heidän upouudet tilansa Oulun keskustassa, vain kivenheiton päässä Rotuaarista, osoitteessa Hallituskatu 12. Jatkojen hinta on ennakkoon ilmoittautujille 15€ / hlö (seminaarin aikana ennakkomyynti) ja ovelle suoraan saapuville 20€/hlö, lipun hinta sisältää ohjelman, virvoitus- ja muut juomat sekä naposteltavat. Jatkot alkavat kello 18.00, mutta jo kello 14.30 avautuva tarjoilu itse seminaaripaikalla antaa sinulle mahdollisuuden terästää kokemustasi tarpeen vaatiessa. Lisätietoja jatkoista täällä.

Ohjelmasta yleisemmin

Varsinainen ohjelma alkaa kello 08.50, kun tapahtumatilan ovet sulkeutuvat ensimmäisen esiintyjän aloittaessa, mutta saavuthan ajoissa paikalle nauttiaksesi nokipannukahvit, aamupalaa ja saadaksesi oman lippusi lunastettua ilman paniikkia ja turhaa jonotusta. Olemme myös lisänneet sisäänkirjautumispisteiden määrää ja helpottaneet tuloa varmistaaksemme hyvän olon kaikille vieraille. Paikalle voit saapua jo 08.00 alkaen kohtaamaan hymy huulilla sinut vastaanottavan henkilökuntamme. Ja kahvia.

Nähdään pian, jo ensi viikolla!

Parhautta viikkoosi,
Salesvationin tiimi