Pohjois-Suomen suurin ja tunnelmallisin myynnin saloihin ja myyntitaitojesi päivittämiseen keskittyvä seminaari on täällä taas. 8.9.2017 järjestettävän Salesvationin teemoina ovat huippumyyjän 4 tärkeintä työkalua: tieto, taito, tunne ja teknologia. Olet lämpimästi tervetullut päivittämään osaamisesi ja kuulemaan uusimmat opit näiden 4 teeman ympäriltä.

1. Tieto

Hyvä myyjä tarvitsee tietoa paitsi myynnin kohteena olevasta tuotteesta tai palvelusta, myös ennen muuta asiakkaansa tarpeista, toiveista ja toimialasta sekä yleisemmin tulevaisuuden kehityssuunnista ja ympäröivästä maailmasta. Huippumyyjä osaa kerätä oleellisen tiedon hyödyntäen oikeita kanavia,  ymmärtää asioiden syy-seuraus-suhteita ja osaa esittää faktat tiiviissä, vaikuttavassa muodossa.

2. Taito

Hyvä myynti on taitoa hyödyntää tietoa ja esittää se ytimekkäässä, vaikuttavassa muodossa. Myynti on myös taitoa kulkea eteenpäin takaiskuista huolimatta ja kääntää epäonnistumiset aina vain vahvemmaksi osaamiseksi. Myynti on tekniikkalaji, jossa jokainen voi loputtomasti kehittää itseään!

3. Tunne

Myyntitilanne on ihmisten välistä toimintaa. Hyvä myyjä upottaa tietoon ja tekniikkaan mukaan tunteen ja tarinat. Hän ymmärtää niin omia kuin asiakkaitakin motivoivia tunnemekanismeja, ja osaa siksi muotoilla viestinsä vaikuttavasti joka kohtaamisessa.

4. Teknologia

Digitalisaatio, tekoäly, robotisaatio ja uudet teknologiat tarjoavat loputtomasti uusia mahdollisuuksia myyntityön tehostamiseksi ja asiakaskohtaamisten kehittämiseksi. Hyvä myyjä valjastaa uuden teknologian mahdollisuudet käyttöönsä maksimoidakseen tuloksen helpommin, kätevämmin ja laadukkaammin kuin koskaan ennen.

Tule keräämään uusin tieto, keskeisimmät onnistuneen myynnin opit ja vinkit, osallistumalla tähän inspiroivaan seminaaripäivään, ja käännä kaikki päivän aikana oppimasi käytännön taidoksi, tunteeksi ja osaamiseksi omassa työssäsi! Puhujina syksyn Salesvationissa on neljä (4) näiden teemojen kovan luokan osaajaa ja asiantuntijaa: Samuli Välimäki, Tuija Rummukainen, Olli Keskinen ja Taneli Tikka. Tutustu puhujiin tarkemmin täällä.

HUOM! Lippuja Salesvationiin myydään rajallinen määrä, joten varmistathan mukaanpääsysi heti siirtymällä tästä lippukauppaan. Pieni sijoitus rahaasi ja aikaasi maksaa itsensä takuuvarmasti takaisin tehostuneena ja ehostuneena myyntiosaamisena ja onnistumisina työssäsi!